Στο The Aces θα βρείτε τον χαμένο ρομαντισμό του κλασικού barber shop

Στην εποχή που οι ρυθμοί τείνουν να επιταχύνουν συνεχώς, ακόμη και για την πόλη που έχει υιοθετήσει την χαλαρότητα ως σήμα κατατεθέν της, οι άνθρωποι άθελά τους παρασύρονται και χάνουν το ενδιαφέρον για την λεπτομέρεια. Η έλλειψη στην λεπτομέρεια και την ουσία είναι σίγουρα κάτι που δεν θα συναντήσεις στο The Aces Barbershop, αφού πρόκειται για τους τελευταίους των ρομαντικών στο κομμάτι της ανδρικής περιποίησης.

Ο Γιάννης Γισγάκης και ο Χάρης Αριστοδήμου είναι οι εμπνευστές μιας ιδέας που συνδυάζει άρτια την όμορφη ζεστασιά του vintage μπαρμπέρικου μιας άλλης εποχής και κουλτούρας, το οποίο αισθητικά αφήνει μια γεύση οικειότητας αμέσως μόλις το επισκεφθεί κανείς, με την μοντέρνα και έμπειρη ματιά ανθρώπων που αγαπούν την δουλεία τους σαν να είναι το χόμπι τους και ενημερώνονται καθημερινά για τις τελευταίες τάσεις της τέχνης της κομμωτικής. Αυτό όμως που κάνει ιδιαίτερο και μοναδικό το The Aces, είναι η προσέγγιση που βρίσκεται πίσω από την ίδια την «γέννησή» του. 

Κατά την διαδικασία της δημιουργίας ενός barber shop, υπάρχουν πολλές απαντήσεις σχετικά με το τι ύφος μπορεί να ασπαστεί, αφού και η ίδια η ιδιότητα του μπαρμπέρη μετράει περίπου 700 ολόκληρα χρόνια πορείας στο χρόνο. Οι μπαρμπέρηδες στο παρελθόν είχαν ως αρμοδιότητα την περιποίηση της ανδρικής κόμης και γενειάδας, παρείχαν όμως και άλλες υπηρεσίες ιατρικής φύσεως. Στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους, τα μπαρμπέρικα αποτελούσαν και το μέρος στο οποίο λάμβαναν χώρα οι πιο αληθινές και ατόφιες αντρικές συζητήσεις γύρω από κάθε πιθανό θέμα της αντρικής επικαιρότητας.

Αυτό το ύφος προσπαθεί να υιοθετήσει και το The Aces, να γίνει δηλαδή κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό ραντεβού για κούρεμα. Επιχειρεί να γίνει «στέκι» σου, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, μετατρέποντας την περιποίηση σου από ρουτίνα σε ψυχαγωγία. Εντός του καταστήματος και πέραν του κλασικού εξοπλισμού ενός μπαρμπέρικου, θα βρείτε ένα πλήρως εφοδιασμένο bar με ιδιαίτερες ποικιλίες μπύρας και αλκοολούχων ποτών που μπορείτε να απολαύσετε πριν ή και μετά την περιποίηση της κεφαλής σας, στο ειδικά διαμορφωμένο σαλόνι αναμονής που θα συναγωνιστεί σε coziness εκείνο του σπιτιού σας.  Παράλληλα, σε διάφορα σημεία στο χώρο του barber shop θα βρείτε κάθε λογής προϊόντα περιποίησης, μερικά εξ αυτών και αρκετά δυσεύρετα στην ελληνική αγορά μέχρι και σήμερα, για να απογειώσετε το προσωπικό σας στυλ.

Το The Aces άνοιξε τις πόρτες του και περιμένει να σας υποδεχθεί στην οδό Αγίου Δημητρίου 66 και στο τηλ.: 2310 238728. Για ηλεκτρονική κράτηση, κάνετε κλικ εδώ